Ariet SCCL

L’Ariet és la cooperativa de treball que gestiona l’espai culinari del Cafè de Mar, un cafè cultural a l’històric edifici delCafè de Mar de Mataró espai emblemàtic del cooperativisme a la ciutat amb gairebé 90 anys d’història.

La Mata Jardiners SCCL

A La Mata oferim serveis de Jardineria, Floristeria creativa i Enginyeria.
Ens trobaràs al carrer d’Argentona, 20 de Mataró.

Clack Audiovisual

Clack Audiovisual SCCL és una empresa cooperativa sorgida de Clack Produccions Culturals; entitat sense afany de lucre constituïda el 2001 a Mataró, amb la finalitat de canalitzar les inquietuds d’un grup de joves del Maresme en l’àmbit de les arts visuals, l’audiovisual, el periodisme i les noves tecnologies. La seva prioritat és la producció de documentals per a televisió en el camp de les ciències socials.

Som Energia

Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les nostres activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estem compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable. El Grup Local del Maresme el trobareu al Cafè de Mar el darrer divendres de mes de 18 a 20 hores.