Trobada Coop57 2015

La Unió de Cooperadors de Mataró i Coop57, us convidem a una jornada oberta de debat per plantejar els nous reptes i horitzons de la cooperativa de finances Coop57.

Els propers 17, 18 i 19 d’abril se celebrarà a Saragossa la 2a Trobada estatal de socis i sòcies de Coop57. Aquesta trobada pretén ser un espai de debat on compartir visions i idees per tal de definir, col·lectivament, com volem que sigui el Coop57 els pròxims anys.

Coop57 està en un moment de canvi on, els nous reptes que brinda el context sociopolític i les necessitats canviants de les entitats i persones sòcies de Coop57, li plantegen debatre i decidir col·lectivament cap a on es vol que vagi la cooperativa per tal d’enfortir-la i millorar-la.

A Barcelona, s’han celebrat debats previs a la Trobada Estatal de Saragossa (Aragó), i ara, en una segona fase es planteja celebrar una sèrie de debats descentralitzats, en diferents territoris amb nuclis importants d’entitats i persones sòcies de Coop57. Com a exemples, s’estan plantejant debats al Vallès, al Barcelonès Nord, al Baix Llobregat, a la Catalunya central i el Camp de Tarragona, i el present debat que ens ocupa, al Maresme.

Així, davant la necessitat de fer un pas endavant, des de la Unió de Cooperadors de Mataró i Coop57, us convidem a una jornada oberta, no només i per suposat, a totes les persones i entitats sòcies de Coop57, sinó també a totes aquelles persones, col·lectius populars i moviments socials de Mataró i el Maresme.

Aquesta jornada, vol servir no només com a preparació del debat de la Trobada de Saragossa, sinó també, vol ser un punt de trobada per tal de crear enllaços i així poder plantejar solucions a les possibles necessitats de tots els col·lectius i moviments socials de cara a convertir la Coop57 en un agent actiu pel canvi i la transformació social des de l’àmbit local i en clau cooperativista i d’economia social i solidària.

Aquesta jornada local, tindrà lloc el proper dijous 12 de març al Cafè de Mar de Mataró a les 19.00h.

Us hi esperem!

cartell-12-març-2015-unio-coop57