9/7/2021 Estrena Patrimoni 7

Ens complau convidar-vos a l’estrena del documental “Patrimoni7”, que tindrà lloc divendres 9 de juliol de 2021, a les 21 hores, al Pati del Cafè Nou de Mataró.
“Patrimoni7” és un documental dirigit per Eloi Aymerich, soci de la cooperativa Clack Audiovisual SCCL, coproduït per la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, on es recull la història de la recuperació del patrimoni cooperatiu de la nostra ciutat.
Compta amb la participació de nombroses persones vinculades al moviment cooperativista mataroní, així com d’historiadors i responsables polítics que han jugat algun paper en la recuperació d’aquest patrimoni al llarg de les darreres dècades.
Et convidem a l’acte d’estrena del documental, que comptarà amb la intervenció de Sergi Morales, president de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, Eloi Aymerich, director del documental, Margarida Colomer, historiadora, i Eduard Huertos, membre de la Unió de Cooperadors.
L’acte tindrà lloc a l’aire lliure i l’aforament de què disposem al Pati del Cafè Nou és de 400 persones. No cal inscripció prèvia.